Szigetszentmiklós | 2020      
FőoldalRólunkKöszöntőkÍzelítőTámogatókPartnereinkKapcsolat
Köszönet
Kedves résztvevők, támogatók, segítők, munkatársak, néptáncosok!
Tisztelt Közönség!
 
2019. augusztus 11-20. között immár 2. alkalommal rendeztük meg Szigetszentmiklóson a Summerfest Nemzetközi Folklórfesztivált. Ez köszönhető a városi Önkormányzatnak, az NKA-nak, valamint az összes támogatónak, akik hozzájárultak a fesztivál sikeres lebonyolításához.
Külön köszönet a Városi Könyvtár és Közösségi Ház munkatársainak, akik az előkészítő munkáktól a rendezvény minden pillanatáig rendkívüli lelkesedéssel, felelősségteljesen látták el feladataikat.
Hálás köszönet az önkénteseknek, a néptáncosoknak és a közösségi szolgálatot itt teljesítő diákoknak, akiknek száma az idén közel 70 fő volt, mert ők is a sajátjuknak érezve vállalták a különböző részfeladatok elvégzését.
Végül szeretnénk megköszönni a több mint 40 programon résztvevő közönségnek, hogy jelenlétükkel, figyelmükkel megtisztelték a Summerfest Szigetszentmiklós eseményeit. Reméljük sok élménnyel és ismerettel gazdagodtak, ezeket elmesélik családjuknak, barátaiknak, ismerőseiknek, így talán a jövő esztendőben már közülük is jönnek új látogatók, hogy évről-évre növekedjen a Summerfest törzsközönsége.
 

Budai Gábor
fesztiváligazgató
 
Lázár Gergő
igazgató
Kapcsolat:
Városi Könyvtár és Közösségi Ház
2310 Szigetszentmiklós, Tököli út 19.
24/530-980 • 20/552-0401
www.sargahaz.com
Szigetszentmiklós város Városi Könyvtár és Közössgégi Ház Városi Sportcsarnok Nemzeti Kulturális Alap Magyar Fesztivál Szövetség Folklórfesztiválok Mo-i Szövetsége jegy.hu